No need for topic

This is where we live





This is how we live it



Are you jealous?
Well, we fully understand why....



Vinterlovet lider mot sitt slut...

... måndag börjar uni igen, sjukt pepp! Vem har sagt att pluggande måste vara tråkigt?
Jag, och min partner in crime, älskar uni livet vi lever. Att plugga journalistik och visuell media på heltid är fan kul!
Utöver uni finns det tid, rum och möjlighet att göra iprincip vad man känner för; sjunga, dansa, skriva musik, träna, festa, sola, surfa, jobba, DJa (?), och mycket mycket mer. Någon som klagar? Nej!

Vi är inne på 4e dagen av vår nya  "training and detox, beach 09,10,11,12 - here we come"  livsstil. Wish us good luck!

Nu ska vi snart iväg till Byron Bay, musik festival med lots of banging vibes, ett smakprov av line-upen; bloc party, mgmt, art vs. science, architecture in Helsinki, kram...... etc etc etc

Det bör tilläggas att vi ej har biljetter, men det löser sig! Byron Bays La La Land kommer vara hysteriskt bra ikväll, ser fram emot!

Nu ska vi slänga ihop lite sköna mixar, cd skivor, ipods och en massa goooooooooon.

(ikväll gör vi ett uppehåll i vår detox, med det är godkänt!)

Swedes taste good - aussies better....

Efter 9 månader i Australien, räckte det med 6 månaders slaveri hemma i Stockholm igen innan jag beslöt mig för att åka tillbaka till paradiset. Nu är jag här; Guld kust bo och student på Griffth Uni - jag ångrar mig inte!

Nu har det gått snart 7 månader sedan jag satt på planet hit, med mitt 26 kg tunga liv ihop knögglat i en resväska. Jag har nu givetvis packat upp alltsammans, slängt endel, köpt endel och bytt ut endel från mitt gamla liv till där jag är idag.

Well well, jag ska inte bli alltför metaforisk, det här ska ju vara en blogg som alla ska kunna läsa, dyrka, hata, älska, bli beroende av, bli avundjuk på eller bara använda som ett tidsfördriv i brist på annat. Jag ska bjuda på det mesta och lite till, enjoy..

A review of too much paradise:


.

Fem bilder och jag kallar det "too much paradise", haha, toppen av ironi.

Jag återkommer!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0